Söndag dagen innan

HEEEEJ!!!
 
Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit kalabalik. Supermycket saker som man har fått ta tag i och saker som hänt, tex min underbara fina vän Bafrin har fyllt 20 osv osv..
MEN idag har jag firat min födelsedag tillsammans med min familj och släkt hos min fina mormor. Det var underbar mat som min fina mamma lagat och massa fina presenter och människor. Det är alltid lika roligt att träffa min släkt, alla e helt galna så det är därför jag är som jag är haha.
Imorgon är det min stora dag, jag blir helt vuxen... deppmode, nästa stopp e 30. CRAAAAZY!!!
Den dagen ska jag spendera på spa som jag fått i present tillsammans med min fina pojke. Ska bli huuur mysigt som helst att åka dit.
Jag signar ut nu med att visa bilder från idag på hur glad jag va och hur jag såg ut, en PUSS till er alla, så förväntar jag mig massa gratulationer imorgon! Puss på er.
 

Tisdag

Hej och hopp!
 
Gårdagen blev inte riktigt som planerat, dagen gick kanon och jag hade riktigt kul. MEN efter att ha suttit hela dagen och inte tänkt att min rygg behöver röra på dig så reser jag mig fort för jag har brottom efter jobbet och sen ner och ska knyta skorna och det hugger till som en kniv och jag får en regäl sträckning i ryggen GREAT ingen träning och hemma idag från jobbet.. skit kul.
Har hela dagen legat i sängen och vilat, skit tråkigt. Avskyr detta..
Imorgon blir det jobb och träning YEY!!! :)
Längtar såååå mycket till min födelsedag så ni inte anar, både den där jag firar med släkt och familj och den som firas med mina vänner.
Nu ska jag se ett avsnitt till att desperate housewives sen ska jag sova. Ha en kanondag nu all.
PUSS
Denna drink är gjord av fina Diego! Så duktig :)

måndag

Tja! 
 
Sorry för uppdateringen i helgen men de har varit fullt upp med firande och allt. Min otroligt fina vän Bafrin fyllde 20 igår och det firades i lördags utan dess like! Det va hon så värd. Igår måddr man som fötjänat men tvingade sig ändå till min fina pojkväns kval match och hejade fram dom till seger. Nu blire jobb o min favvo e tillbaka äntligen efter tre veckor i thai-landet! :) 
Ni får ha drt gött så hörs vi senare pöss

Torsdag nästan fredag

Hej!
 
Jag e SÅ trött, fan jobbigt att ständigt vara det! Kommer kunna sova ut på lördag men sen på kvällen ska det ut och firas för min underbara vän Bafrin fyller 20 barreeee!!! Ska bli såå roligt :)
Idag har jag inte gjort mycket, jobbat, kom hem umgicks i 20 minuter med min pojkvän och käkade thai-mat, sedan gick jag och duscha och har jag planerat mitt födelsedagsfirande. Det kommer bli roligt hoppas jag på!:)
Det är vad jag gjort idag, nu ska jag ner och borsta tänderna sen SOVA!
Puss och godnatt allesammans.

Torsdag

Godmorgon! 
Är så sjukt trött, hade ju match igår och det gick skit bra! Så himla kul att jag är tillbaka, spelade 12 minuter o gjorde 5 mål! :) nu är jag påväg till jobbet som vanligt, lite halvjobbigt när man e såå trött. Somnade skitsent även igår då jag kom hem från matchen sent. Vi får höras senare, ha det gött nu pöss! :) 

Söndags

Hej folket!
 
Läste precis en artikel om matchen i söndags, känns roligt att läsa när det va en ens första match på 4 månader då man varken rört en boll eller sprungit. Det var riktigt roligt att möta dom och att spela matchen, fick dock kanske lite mycket utvisningar men det hör till! :)
Här är en av bilderna från matchen, tack Patrik som länkade artikeln om matchen samt bilderna kul och se.
Nu ska jag jobba vidare lite sen e det bara vila ikväll så är det match igen imorgon! GÖTT!
 
 
 
 

Träningsdags

Heeej!
 
Precis kommit hem från jobbet och käkat middag, nu har jag bytt om och ska snart dra till träning. Jag har aldrig haft en sån träningsvärk förut som jag har idag den e fruktansvärd. Kan inte höja armarna ordentligt och de e sjukt haha. Men fan va värt det är, vet dock inte hur det nu ska gå och kasta handbollen men det lär vi se.
Ska bli galet kul att se alla igen, så nu måste jag gå! Hoppas att ni haft en kanondag och att ni får en mysig kväll. Ha det gött pösssiiis!
 
 
 

Måndag ... igen

Tjuuuu! 
Är för tillfället på jobbet och kan knapt gå asså.. jag har SÅN träningsvärk att ja typ kryper när ja ställer mig upp! Ikväll är det träning kommer gå av asså haha! :) 
Men med jalla dansa sawa och you i hörlurarna så överlever man iallafall jobbdagen! Ha det gött nu vänner pusss
 

Söndag- matchdag

Tjuuululuu!
 
Jag ligger i sängen nu D-Ö-D på riktigt. Jag e helt förstörd. Min dag började med att jag gick upp tidigt och käkade frulle sen drog jag hem till sussie som gav mig massage och så innan matchen, åkte och hämtade tjejerna i hallen och drog sedan till Västerås för att spela matchen. Där va vi då 2 timmar för tidiga så då gick vi och köpte nödvändiga saker som godis, coola och liknande haha bra lunch innan match!
Vi var hur som helst grymma, ledde hela matchen och kämpade som fan, vi fölorade dock på grund av trötthet. Vi spelade med 2 avbytare och dom hade 100 och sprang som det brann i röven på dom. Men vi förlorade bara med två och det va så jävla skönt. Fick bara 2 utvisningar samt ett gult kort och råkade dock armbåga en brud i ansiktet när det va 3 sek kvar.. så det var ett gult kort från rött kort haha så ovanligt..Men hur som helst, nu har jag käkat min efterlängtade thai och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska kolla 20 min på Desperate housewives, skickade ner min karl till nedervåningen för att kolla basket så jag fick va ifred och kolla mihihi.. Hoppas ni har haft en lika givande och spännande dag som jag har haft idag. Puss och kram finisar.

Match dag

Hej gullefjun! Nu sitter jag och käkar frulle helt ensammen.. as kul. Ska snart dra och hämta upp lite folk sen dra till matchen som är en bit bort. Ska blir så JÄVLA roligt att spela, har ju varit skadad o grejer så har inte kunnat spela men nu jäklar. Har inte rört en boll på 4 månader men vi får ser hur det går. Ni får ha det hur gött som helst nu så hörsvi lite senare! PÖSS

Fredag

Hej folket! Skulle på medlodifestivalen genrep idag men är såå trött så jag orkar inte. Spenderar istället kvällen tillsammans med min fina pojk. Imorgon ska jag troligtvis ha fystest på morgonen och sen möta upp min fina vän Sophia o umgås med henne! Alltid lika roligt. På söndag ska jag spela min första handbolls match på 4-6 månader ska bli fett roligt ska det bli! Nej men nu ska jag bara ta det lugnt o chilla.. kanske bloggar senare annars får ni klara er PÖSS!

Jooobb

Hej folket!
 
Sitter för tillfället på jobbet och jobbar på med musik i lurarna. Det är fredag och jag är gaaalet taggad.
Ska bli så himla skönt med helg så man dör asså.
Nu ska jag fortsätta jobba så får ni ha det så bra, uppdaterar lite senare. Pusspuss allesammans

byyyeeee

TJULULUUU!!!
 
Här ligger man och har det skönt i sängen så ringer mitt offer till vän vid namn Simon och hade tråkigt så nu blir det och klä på sig igen och ut!
Lika bra, rätt trisst och ligga här:) ha det göttmos nu flickor och pojkar så hörs vi kanske senare :D

Vet ni?

Hej sötnosar!

Idag är en sån dag som man bara blir så glad, suttit med min älskade pappa och skrattat ihjäl oss vid matbordet till massa sjuka saker. På jobbet har jag även fått massa nya arbetsuppgifter så det är roligt!
Jag har även ett budskap till lite fans man verkar ha alltid lika roligt.

Såhär glad är jag idag, blev ännu gladare av era söta kommentarer! :)
'
Såhär synd tycker jag om er, pga all avundsjuka!
Sen blev jag glad igen för att jag e jag! PÖSS
 

onsdag

Hej finisar! Sitter på bussen påväg till jobbet nu. Har längtat som fan efter att jobba faktiskt så ska bli kul o komma tillbaka o träffa alla goa o glada människor! :) puss nu folket o ha en fin dag nu :)

Barn

När folk säger att ifall man inte kan va sams med sin lillasyster är man inte mogen för barn, men om jag säger såhär. Vi kommer typ aldrig att komma överrens, förän hon är vuxen antar jag. Älskar henne över allt men shit va hon tror att hon bestämmer över alla människor, sånt tål jag inte och absolut inte när ens lillasyster tror hon kan säga/göra vad hon vill emot en. Då blir jag hysteriskt. Så ifall de människorna har "rätt" kommer jag aldrig bli mogen för det och det stämmer inte. Har nu haft 5 ungar här hemma som bakat chockladbollar och nu lämnat ton med disk, sprungit runt skrikandes och nu kommer in och bråkar igen. Håller på att bli galen. 
Varför har inte ungar som växer upp nu respekt för folk som är äldre än dom?

Tisdag

Godmorgon godmorgon, imorse vaknar jag av att något rör sig vid mina fötter. Där ligger en inbjudare som legat och myst. Min fina hund kände sig välkommen och kom och la sig nu på morgonen i sängen. 
Jag är vrååååålhungrig och ska ta mig till köket och fixa frukost samt sätta på Desperate housewives. Det enda jag vill göra när jag e sjuk är att kolla på serier, men tyvärr har jag typ betat av alla bra. Eller? vet ni någon bra serie jag missat. Har sett O.C, nu Desperate housewives, Gossip Girl. Som ni ser är det samma slags genre på serierna och det är det jag vill ha. 
 
Det här skulle jag fan göra vad som helst för att få nu... åååååh thaimat och en cola. Jaja, nu ska jag käka frukost innan jag faller ihop. Pussis, hörs sen! 

jag signar ut

Hej folket! 
Dagen har bestått utav Desperate housewives, Maria & Mindy - Best friends forever, promenad, värktabletter och värmekudde.. rolig, lärorik och slapp dag. Nej absolut inte! Långtråkig, smärta, smärta och lite till smärta.
Är supertrött men kommer inte kunna somna för tabletterna värker inte, så ligger ju som ett lamm innan slakt liksom.. inge godis hemma, INGENTING!!! Va e det här för skit? Nu ska jag släpa mig in i duschen och tvätta bort sminket sen trycka i mig lite tabletter och kanske en proteinshake om jag inte fallit ihop på vägen. 
 
Vi ses imorgon, då ska vi hitta på något spännande och blogga om. Pussiisss
 

dags igen

Tjenamors, dags med bloggande igen kanske?
 
Kollade igenom gamla inlägg och blev sugen på att dra igång igen, det är mycket som hållt mig borta härifrån men saker/människor kan inte vara orsaken till att bestämma hur en annan människa ska leva. Det tycker iallafall inte jag.
Jag ligger nu med krämper i magen, underbart! Men när jag kollade igenom gamla bilder så ser jag hur mycket som förändrats på den korta tiden som gått sen jag bloggade sist, inte minst utseendet. Ser mycket äldre ut nu än jag gjorde då, gott som ont haha. Men hoppas även ni ser skillad på sättet på mig i bloggandet från då till nu.